Karpetten zijn het kersje op de taart, de finishing touch, de perfecte aanvulling op uw inrichting. Bij Zomerschoe kunnen we vrijwel elk soort karpet voor u laten maken. De keuze is aan u. Uiteraard adviseren we u hier graag in. Van een ‘saai’ bedrijfspand maken wij een sfeervolle en creatieve werkruimte. In een woning creëren we een fijn thuisgevoel. Knus, stijlvol en ongedwongen.

Karpetten op maat laten maken

We kunnen de karpetten zelfs tot in detail laten afsnijden. Zo kunt u exact het gewenste formaat in uw woning of bedrijfsruimte laten leggen. Twijfelt u over het juiste formaat, het idee of de kleurstelling? Wij voorzien u graag van een passend advies.

Uw karpet laten bedrukken

Heeft u zelf een lumineus idee? Laat uw creativiteit de vrije loop. Zo kunt u bijvoorbeeld uw favoriete foto op een karpet laten bedrukken, een wereldberoemd schilderij, een leuk ontwerp of een ander bijzonder idee! We gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Hollandse meesters op karpetten

Wie kent ze niet? De unieke Hollandse meesters. Prachtige meesterwerken uit onze rijke geschiedenis. De meest talentvolle schilders uit de Nederlandse historie hebben deze kunstwerken gerealiseerd. Wij werken samen met Carpet Making, een bedrijf dat gespecialiseerd is in unieke karpetten met een knipoog naar oud Hollandse meesters. Samen met het bedrijf Carpet Making kunnen wij deze prachtige karpetten voor u realiseren. Onlangs hebben zij een stijlvolle reportage laten maken. Deze is te zien op de website.

Samenwerking

Naast Carpet Making werken wij samen met een aantal andere gerenommeerde bedrijven uit binnen- en buitenland. Hierdoor zijn wij in staat een breed scala aan unieke en verassende karpetten te leveren.

Wilt u meer informatie over de karpetten of een passend advies? Wij helpen u graag!