Zomerschoe is de vloerenspecialist voor Den Haag en omstreken. Wij leggen vloeren in onder andere kantoorruimtes, hotels, winkels, scholen, theaters, sportscholen en restaurants. Uiteraard voldoen onze producten aan de strengste eisen die voor uw organisatie van belang zijn. Met ruim 40 jaar ervaring, vakmensen, liefhebbers en pietjes precies staan wij garant voor kwaliteit. Een klant die 100% tevreden is, blij met het eindresultaat en de manier van werken; dat is ons doel. Iedere dag opnieuw!

Soorten projectvloeren

Wij leggen diverse soorten projectvloeren. Staat uw gewenste vloer er niet bij of twijfelt u over de mogelijkheden? Vraag het ons gerust. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten succesvol te realiseren. Enkele voorbeelden van vloeren die wij leggen:

  • Tapijten 
  • Tapijtegels 
  • Houten vloeren 
  • Linoleum (marmoleum)
  • vloeren 
  • PVC- vloeren 
  • Rubberen vloeren 
  • Vinyl vloeren 
  • Ondervloeren (alle soorten)

De perfecte vloer

Het leggen van een perfecte vloer is voor ons het streven. Wij zijn geen grote organisatie die met fabriekswerk, en snel even een vloer leggen, genoegen neemt. Wij nemen de tijd. Gedurende het project heeft u te maken met 1 aanspreekpunt. De keuze in vloeren is zeer uitgebreid. Mocht u twijfelen of advies willen over de verschillende type vloeren, vraag het ons gerust!

Prijs projectvloeren

De prijzen voor projectvloeren lopen uiteen. Uiteraard is een en ander afhankelijk van het type vloer, de oppervlakte en eventueel maatwerk. Vraag vrijblijvend een offerte op. Wij kunnen u alvast een passende richtprijs geven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij zeer gericht inschatten wat de kosten zullen zijn. Zo ontvangt u geen financiële verrassingen achteraf.

Egaliseren van vloeren

Ook het egaliseren van vloeren is geen probleem. Het komt regelmatig voor dat bijvoorbeeld de dekvloer beschadigd is. Ook kunnen dekvloeren schuin aflopen, doordat het destijds verkeerd is aangelegd of door ouderdom. Wellicht kiest u voor een ingefreesde vloerverwarming. Dit leggen we graag voor u aan. Zo wordt de warmte heerlijk door uw woning verdeeld. Alle oneffenheden in de vloer worden uiteindelijk weggewerkt. Na het egaliseren van de vloer ziet het er weer keurig verzorgd uit. Uw vernieuwde vloer is klaar voor de toekomst en de gewenste bedekking.

Oude vloer eruit

Wij kunnen u ook een verhuizer en moeite besparen door de oude vloer eruit te halen en direct mee te nemen. Zo blijft u niet met de rommel achter en is het weer netjes opgeruimd. Gemak voor de klant staat bij ons voorop!

Heeft u vragen over onze projectvloeren?
Neem gerust contact op via het formulier op deze pagina of via de contactpagina!