Projectstoffering Zomerschoe is uw betrouwbare partner voor het leveren en aanbrengen van project vloerbedekking. Wij leveren en installeren bij zowel bedrijven als particulieren. Naast de stoffering van vloeren kunnen wij ook de raambekleding en mogelijk schilderwerk verzorgen. Zomerschoe bestaat al ruim 40 jaar en daar zijn we trots op! Die trots willen we graag behouden. Daarom is ons streven ook de komende jaren onze klanten op kwalitatieve, vriendelijke en eerlijke wijze te ontzorgen in projectstoffering.

Duidelijke communicatie

Wij verzorgen het gehele traject. Van het advies omtrent de nieuwe vloer tot aan de oplevering en eventuele nazorg. Doordat we gedurende het volledige traject met één aanspreekpunt werken heeft u ten alle tijden een duidelijke communicatie.

Leveren en installeren vloerbedekkingsproducten

Wij leveren en installeren diverse type vloerbedekkingsproducten. Van standaard vloeren tot uitzonderlijk speciaalwerk. Van dekvloeren tot ondervloeren en complete vloerverzorging. Tijdens het stofferen van de vloeren proberen wij u zo veel mogelijk te ontzorgen. Hierdoor zal de overlast beperkt zijn. Met aandacht voor het vak, u als klant en een perfect eindresultaat stofferen wij onder andere vloeren in:

  • Bedrijfspanden 
  • Woningen 
  • Ziekenhuizen
  • Verzorgingstehuizen 
  • Sportscholen  
  • Winkels 
  • Restaurants

Staat uw gewenste locatie er niet bij? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring krijgt u vooraf een juiste inschatting van de totale kosten. Zo ontvangt u niet achteraf nog een vervelende financiële verrassing.

Raambekleding, decoratie en schilderwerk

Naast het leveren van de projectstoffering kunnen wij u ontzorgen in raambekleding, decoratie en eventueel schilderwerk. Ook is het mogelijk om karpetten bij ons te bestellen. U kunt hierbij zelf een logo of tekst aanleveren die wij voor u op de karpetten kunnen bedrukken. Uiteraard kunnen wij hier ook in adviseren. Bekijk onze karpetten voor de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen over projectstoffering in regio Den Haag?
Neem gerust contact op via het formulier op deze pagina of via de contactpagina!